OPPLE Lighting B.V.

Alle sectorenCommercieelGemeentelijk
OPPLE is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in verlichting en behoort als beursgenoteerd bedrijf tot de top 10 toonaangevende lichtmerken in de wereld. We opereren in meer dan 70 landen en ons personeel biedt u ter plaatse een vriendelijke en professionele service. Wereldwijd zijn meer dan 6.000 enthousiaste medewerkers elke dag actief in lokale verkoopkantoren en op de campus in China. Zowel onze productiefaciliteiten als onze R&D-laboratoria hebben ISO- en TUV-certificering. Er zijn wereldwijd zo’n 4.000 OPPLE winkels en meer dan 40.000 verkooppunten.

Graag ondersteunen wij u met onze producten en service, zodat u succesvol kunt zijn met OPPLE. Wij houden het eenvoudig, schakelen snel en doen wat we beloven. Het OPPLE team maakt het mogelijk.

Wij kijken uit naar een plezierige en goede samenwerking.

Contact

logo

Case study ebm-papst Benelux

Commercieel

Ebm-papst is een wereldwijde organisatie die als marktleider actief is met de verkoop en levering van compleet gamma ventilatoren, motoren en regelapparatuur voor toepassingen in de meest uiteenlopende applicaties. Vanwege de groei zocht ebm-papst een nieuwe locatie. Ze wilde dit accuraat aanpakken en lieten een energiezuinig nieuw pand bouwen, op een A-locatie in Beek en Donk. Opple gaf ebm-papst de gelegenheid om diverse LED oplossingen langdurig en uitvoerig te testen. In samenspraak met de werknemers kwam de LED verlichting van Opple als beste uit de test.

Lees meer
Alle projecten