Kuijpers

Alle sectorenCommercieelGemeentelijk
Kuijpers ontwerpt, bouwt én onderhoudt technische installaties in gebouwen en industrie. Met dit complete concept dragen we bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Dankzij ons totaalconcept en verschillende specialismen in huis kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt.

Landelijke specialist. Focus op lokale betrokkenheid

Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921. We hebben vestigingen verspreid door Nederland. Onze aanwezigheid in het hele land maakt ons landelijk én lokaal betrokken. Onze betrokkenheid strekt zich tevens uit naar onze klanten en medewerkers. Door elkaar te kennen, werken we goed samen en halen we het beste in elkaar naar boven. Zo leidt betrokkenheid tot resultaat.

We geven de voorkeur aan langetermijnrelaties en geloven erin dat je pas echt een partner voor de klant kan zijn als je elkaar, het bedrijfsproces en de sociale omgeving door en door kent.

Door onze lokale betrokkenheid zijn we niet alleen geografisch in de buurt maar spreken we ook letterlijk dezelfde taal. Uiteraard profiteert u ook van onze landelijke slagkracht en specialistische kennis die we in de organisatie in huis hebben.
Kuijpers biedt integrale oplossingen voor gebouwgebonden installaties en procestechniek, van ontwerp tot realisatie en van onderhoud tot exploitatie.

Ons vizier en onze expertise liggen op de volgende werkgebieden: Cultuur, Onderwijs & Onderzoek, Gezondheidszorg, Food, Farma, Hightech & Fijnchemie. Door deze focus richten we ons op specifieke klantprocessen en fungeren we als partner van de klant. Samen komen we tot het beste resultaat.

Toch beperken we ons niet tot deze werkgebieden. Want ook in andere sectoren kunnen we u helpen met duurzaamheidsvraagstukken, nieuwbouw of een renovatie.

Contact