Klictix

Alle sectorenMaatschappelijk
Klictix maakt het voor iedereen mogelijk in een duurzame en gezonde omgeving te wonen, leren en werken.

Klictix specialiseert zich in het verbeteren van gebouwprestaties door het meten van energieverbruik en binnenklimaat.

Om dit te realiseren heeft Klictix 3 tools ontwikkelt bedoeld om een nulmeting van bestaande gebouwen te kunnen uitvoeren, energiestromen real-time te kunnen analyseren en binnenklimaat op ruimteniveau te kunnen meten. Alles Plug & Play geregeld in één online portaal.

Door hier de jarenlange ervaring en expertise van de installatieadviseurs en data analisten van Klictet aan toe te voegen, garanderen we maximaal resultaat!
Voor elke vraagstelling in elke branche, bieden wij een transparante en betaalbare maatwerkoplossing. Onafhankelijk van energieleveranciers en installateurs.

Klictix is een onderdeel van Klictet Installatieadvies en Beheer

Contact

Projecten van Klictix

logo

Koning Willem I College

Maatschappelijk

In samenwerking met het Koning Willem I College te 's-Hertogenbosch, werken we aan het reduceren van energieverbruik en CO2 uitstoot voor twee onderwijslocaties. We voorspellen het energieverbruik van de installaties en kunnen op die manier onnodig verbruik opsporen.

Lees meer
logo

Gemeente Hilvarenbeek

Gemeentelijk

Gemeente Hilvarenbeek wil haar duurzaamheidsambities waarmaken en heeft voor 9 verschillende locaties door ons SmartScans energie op laten stellen. Op deze manier heeft de gemeente inzicht gekregen in het huidige energieverbruik, CO2-uitstoot en het traceren van mogelijke energiebesparende maatregelen.

Lees meer
logo

Servicebureau Kinderopvang

Maatschappelijk

Voor 17 opvanglocaties maakt Servicebureau Kinderopvang gebruik van Klictix binnenklimaatmonitoring. Door real-time metingen van de luchtkwaliteit van slaap- en verblijfsruimtes ondersteunen wij bij het bewaken van een gezonde leefomgeving. Automatische alarmering en rapportage voorkomen onnodige overschrijding van maximale CO2 waardes en helpen het comfort van kinderen en medewerkers te verhogen.

Lees meer
Alle projecten